Hoe werkt NEI therapie:

 

Neuro Emotionele Integratie is gericht op het Psycho Energetisch Geheugen, ofwel het geheugen van je lichaam. Het is een methode om emotionele problemen, lichamelijke klachten, onverwerkte incidenten en trauma’s op een vriendelijke manier definitief op te lossen. Er wordt gebruik gemaakt van affirmaties, visualisaties en ademhalingstechnieken. Ook ondersteunende middelen vanuit de homeopathie en fytotherapie kunnen worden toegepast.

 

Je lichaam geeft elke dag op ieder moment signalen af en je lichaam liegt niet en reageert vanuit het onderbewuste. Het gaat voorbij aan je eigen gedachten, geloof en overtuigingen. Gebeurtenissen van buitenaf en de invloeden uit jouw directe omgeving die je als negatief of (zelf) destructief ervaart sla je op in je geheugen. Dit noemen we het Psycho Energetisch Geheugen. Afwijzing, pijn, onbegrip, agressie, je verwerkt het in je hoofd en gaat door met je leven, je verwacht dat je er geen last meer van hebt en je denkt er vaak niet meer aan. Onbewust heb je echter deze negatieve informatie ook opgeslagen. Daardoor kan een negatieve ervaring in je geestelijk en lichamelijk systeem blijven zitten en kunnen er (vage) klachten ontstaan.

 

NEI kan onder andere ondersteunen bij:

- Lichamelijke klachten, bijv. buik- en rugklachten, hoofdpijnen, migraine, vermoeidheid

- Gedragsproblemen

- Emotionele problemen, bijv. onzekerheid, verdriet, angst, boosheid, stress

- Verslaving, bijv. roken, voeding, drank, drugs

- Vaccinatieschade

- Allergieën, eczeem

- Slaapproblemen

- Leerproblemen, bijv. verstoring van de concentratie, dyslexie, dyscalculie, faalangst

 

NEI is een veilige en vriendelijke manier van werken, maakt jou uniek en zorgt dat jij krachtig kan zijn. Je word niet meer geremd door de gebeurtenissen uit het verleden. Met behulp van de biosensor gaan we de (nog) onbewuste trauma’s opsporen en integreren. Het grote voordeel van NEI therapie is dat het niet noodzakelijk is om het trauma van de pijn, het verdriet of andere negatieve emoties te herbeleven.

 

Zodra de emotie is gevonden, kan deze geïntegreerd worden middels een ademhalingstechniek en hoeft dit niet meer voor klachten te zorgen.

Vaak merk je al na 1 tot 3 sessies goede resultaten. NEI is simpel en eenvoudig en ook zeer geschikt voor kinderen t/m 18 jaar.