Uitleg van het werken met de biosensor

Hieronder een korte uitleg van het werken met de biosensor.

Een biosensor is een heel gevoelig instrument en meestal gemaakt van metaal. Het maakt hele subtiele bewegingen zichtbaar in het lichaam van de persoon die de biosensor vasthoudt. Het is gewoon een voorwerp waar geen speciale krachten aan verbonden zijn en gaat pas reageren wanneer iemand het vasthoudt en het gaat gebruiken om te meten.

Dus het is een meetinstrument dat wordt gebruikt om antwoorden zichtbaar te maken die liggen in je onderbewustzijn.

Om te communiceren met het onderbewustzijn ga je testen. Je stemt jezelf af op het onderbewustzijn van jezelf of een ander persoon en via de biosensor wordt die energie zichtbaar. Die gaat dan bewegen; van boven naar beneden (ja) en van links naar rechts (nee). Je test dus door een vraag te stellen aan het onderbewustzijn. Het antwoord wordt vervolgens zichtbaar in de beweging van de biosensor.

De mogelijkheden om te testen zijn echt ontzettend groot. In principe kun je alle vragen stellen die je kunt beantwoorden met een ‘ja’ of ‘nee’. Je kunt alleen vragen stellen die betrekking hebben op het verleden of het heden. Je kunt geen vragen stellen die betrekking hebben op de toekomst. Onderstaand een paar voorbeelden, zodat je een idee krijgt welke mogelijkheden er zijn:

• Uittesten of je een tekort hebt aan bepaalde vitamines of mineralen

• Uittesten of er negatieve energie in je aura aanwezig is en deze weghalen

• Uittesten of je allergisch of intolerant bent voor bepaalde voedingsmiddelen

• Je kunt de biosensor gebruiken om je chakra’s te optimaliseren

• Uittesten welke belemmerende overtuigingen in jouw onderbewustzijn aanwezig zijn.

Nieuwsgierig geworden voor wat testen met de biosensor voor jou kan doen? Een afspraak maken kan via het contactformulier of WhatsApp.