Ervaringen

14-3-2022

Jolanda de Vries:

In februari een geweldige NEI sessie mogen ervaren. Ik had geen idee wat ik kon verwachten. Annemiek heeft me op een fijne en rustige wijze onder het genot van een heerlijk kopje thee uitgelegd wat een NEI sessie inhoud.
Na de directe vragen aan de sensor kwamen er tot mijn verbazing toch nog wat onverwerkte emoties boven. Door bepaalde ademhalingsoefeningen en visusualisering voel ik me al stukken beter. En zijn er bepaalde dingen op zijn plaats gevallen.
Binnenkort ga ik nog een sessie laten doen, zodat ook het laatste stukje verwerkt kan gaan worden.
Ik kan iedereen zo'n sessie aanraden. Dit is een goede investering in je eigen welzijn.

3-6-2022

Chantal Keyner - Zwaal:

Soms loop je ineens "vast" en dan kun je vaak niet de vinger leggen op het puntje waardoor het vast loopt. Je blijft dan met vragen lopen en in een cirkeltje hangen.

Dit was voor mij de reden om op consult te gaan bij Annemiek van Hands with sense. Wat een warme persoonlijkheid is Annemiek. Je voelt je enorm op je gemak, ze heeft een goed luisterend oor en met haar kundige kennis weet ze jou te helpen om de punten te vinden waar of waardoor je "vast loopt". Annemiek weet een prima vertaalslag te maken, de gegevens uit de NEI-sessie wordt omgezet naar informatie of tips. 

Via deze weg wil ik Annemiek bedanken voor haar hulp op mijn levenspad, een stukje vertaling die ik even nodig had om mijn pad weer verder te kunnen bewandelen.

13-7-2022

F. T:

Ik ben bij Annemiek geweest voor de NEI therapie. De behandelingen heb ik als zeer prettig ervaren. Annemiek legt alles goed uit en heeft een warme persoonlijkheid. De behandelingen hebben mij erg geholpen om rustiger te worden en inzicht te krijgen in mezelf en waar dingen vandaan komen.

Zonder dat ik hier heel veel inspanning voor heb hoeven leveren. Integendeel, de behandelingen zijn prettig. Ik werd er rustig van en het geeft me vertrouwen in mezelf. Ik ga zeker nog behandelingen doen bij Annemiek. Ik voel me er goed bij en ik zit beter in mijn vel dan voor de behandelingen.

 

13-07-2022

Esther H:

Had wat lichamelijke klachten en na wat NEI sessies te hebben gehad waren de klachten met 90 procent verminderd. Bijzonder vind ik dat ze dingen voelt die voor mij heel belangrijk zijn en waar ikzelf verder mee kan. Annemiek is een fijne vrouw die je een fijn gevoel geeft en je benaderd met veel warmte en liefde, die je verhaal aanhoort en er serieus mee aan de slag gaat.

En in sept ga ik er zeker weer heen om bepaalde dingen af te sluiten. Annemiek bedankt voor de fijne avondjes.

4-10-2023

Dorien Bastiaans:

Werken aan jezelf en oude sh*t opruimen is nergens zo leuk als bij Annemiek! Annemiek is een authentieke en positieve vrouw, die heerlijk nuchter haar spirituele werk doet. Na elke sessie ga ik een stuk lichter weer naar huis met het gevoel dat ik weer een stukje oude rommel uit mijn lijf en energie heb gewerkt. Op een hele leuke en simpele manier. 

29-10-2023

Monique van Dijken:

Hands with Sense is echt een aanrader. Annemiek is echt een topper. Ze is vanuit een holistische visie, met mij op zoek gegaan naar de kern van mijn problemen. Om die aan te pakken en heeft een blijvende verandering bij mij gerealiseerd. Waardoor ik nu gelukkiger door het leven wandel.