Behandelvormen

NEI sessie

NEI is een unieke methode om onverwerkte incidenten, trauma's, fysieke klachten en emotionele problemen op een bijzondere snelle en plezierige manier aan te pakken en op te lossen. Bij een NEI sessie gaan we testen met de biosensor of het probleem waar je tegenaan loopt een emotionele lading heeft en via een speciaal protocol gaan we de bijbehorende emotie integreren zodat je hierna een stuk lichter door het leven kan. Er kunnen ondersteunende middelen of therapieën nodig zijn, dit wordt ook met de biosensor getest. Klik hier voor meer uitleg van de NEI sessie.

 

Voetreflex massage

Bij deze ontspannende massage met etherische oliën komen al je lichaamsdelen,- organen aan bod, die vertegenwoordigt zijn in je voeten.

Het zelfgenezende vermogen van je lichaam wordt hiermee gestimuleerd.

 

Aurahealing met duiding

Als je ergens tegen aan loopt of je hebt weinig energie, dan kan een aurahealing heel ontspannend en duidelijk zijn. Na de healing bespreken we wat er naar boven kwam en hoe ik je kan ondersteunen met hoe ermee om te gaan.

 

Beperkende banden verbreken

Volgens de methode van Phyllis Krystal gaan we met behulp van de biosensor de beperkende banden met een ouder, andere persoon, situatie of groep verbreken. Volgens een vaststaand protocol en oefening vooraf wordt de boodschap doeltreffend naar het onderbewuste gebracht waarna niets je meer in de weg staat om in het nu een gezond en vervullend leven te leiden, waarbij jullie levenspaden in vrijheid naast elkaar lopen.

 

Soul Clearing - Zuivering van de ziel

Soul Clearing is een unieke manier om de ziel te zuiveren van allerlei belemmerende stukken. Hoe zuiverder de ziel, hoe beter je informatie vanuit de Bron kunt laten stromen en je kunt richten op en je laten voeden door de meest onvoorwaardelijke Liefde. Met behulp van de biosensor doorlopen we een aantal stappen om het bewust loslaten van belemmeringen te bevorderen, omdat deze jou niets meer leren en enkel ballast zijn. Het is belangrijk om je hiervan bewust te worden en hiermee aan de slag te gaan zodat je je beste leven mag gaan leven.

 

Clearing / Theta Clearing

Heb je het gevoel dat iets je tegen houdt om verder te komen op je levenspad, ben je vaak moe of slaap je slecht of je voelt je op een andere manier niet lekker in je vel, dan kan de methode van Clearing bevrijdend werken. Met deze methode gaan we het aura en de chakra's helen van blokkades zodat de energie weer voluit stroomt. Met de biosensor worden belemmerende stukken opgespoord en op een liefdevolle manier geheeld.

Tevens is het mogelijk om je huis te reinigen van energieën  of verstoringen. Met  een plattegrond of ter plaatse, kan met behulp van de biosensor de plek van verstoring worden opgespoord en wordt gekeken of de verstoring  spiritueel (energie van overleden personen of nare gebeurtenis) of geopatisch (wateraders of aardstralen) is. Met behulp van het protocol van de Clearing worden deze stukken weer opgeschoond of wordt verwezen naar een specialist.

 

Kaartlegging met duiding

Met keuze uit verschillende kaartendecks kunnen we een mooie kaartlegging voor je doen waarbij je de benodigde inzichten krijgt die je op het moment nodig hebt. Er zijn verschillende manieren van kaartlegging waarbij je intuïtief kiest welke je nu precies nodig hebt. Ik werk onder andere met de decks:  Begeleiding uit de Bron, Weg van de Ziel en de Levensboompaden.

NIEUW:

Transformatiekaarten van Emotiemeesters. Deze kaarten helpen je om de negatieve patronen te doorbreken en in een positieve flow te komen.

 

Voor het trekken van een enkele kaart uit uit het deck Begeleiding uit de Bron, klik dan hier.

Vind je het leuk om een enkele kaart te leggen met de kaarten van Levensboompaden, klik dan op deze link.

 

Levensboompaden middelen

Met de kaarten uit het Levensboompaden protocol zijn verschillende aspecten waarbij je voor belangrijke keuzes staat, te duiden. Hiertoe behoren ook procesondersteunende middelen die kunnen worden geadviseerd om hetgeen jij nodig hebt, extra kracht bij te zetten. Dit zal worden getest met behulp  van de biosensor.